Noutati
13-18 mai 2017-PGEU- Manifestari profesionale la București
Data: 26/05/2017


In perioada 13-18 mai 2017, Romania a fost gazda reuniunii celor 28 de reprezentanți ai Grupului Farmaceutic al Uniunii Europene-PGEU.

Reuniunea a avut ca scop organizarea si desfașurarea în Romania a sedintei Biroului executiv al PGEU si a Grupului de lucru al Uniunii Europene.

Cu acest prilej, s-a desfășurat la București Forumul Profesional al Farmaciștilor Europeni.

Tema principală a dezbaterilor a fost ”Rezistența microbiană la antibiotice”.

Manifestrea a fost onorată de prezența domnului ministru al sănătății, FLORIAN BODOC, care a deschis lucrările forumului.

La lucrări au participat și reprezentanți ai Organizației pentru Cooperare Economică și Dezvoltare-The Organisation for Economic Co-operation and Development-OECD și ai Centrului European pentru Prevenția și Controlul Bolilor-European Centre for Disease Prevention and Control- ECDC.

Evenimentele au fost organizate de domnul farmacist Silviu Constantinescu, vicepreședintele Grupului Farmaceutic al Uniunii Europene și susținută de Colegiul Farmaciștilor Prahova, cu sprijinul Colegiului Farmaciștilor din Romania.

La sfârșitul vizitei, participanții au mulțumit organizatorilor Colegiului Farmaciștilor Prahova pentru deosebita primire și organizare a evenimentelor, pentru vizitele făcute atât în București, cât și la Castelul Bran și Castelul Peleș și au promis că vor reveni în Romania ori de câte ori vor avea prilejul.


NOUTATI!