Noutati
Informare către profesioniştii din domeniul sănătăţii referitor la Brimica Genuair 340 micrograme / 12 micrograme pulbere de inhalat – seria 503R
Data: 03/12/2019Stimată doamnă Farmacist/Stimate domnule Farmacist,

Vă informăm că pe cartonul produsului Brimica Genuair 340 micrograme/12 micrograme pulbere de inhalat (cu ambalaj comun pentru România şi Bulgaria) – seria 503R exista o eroare.
Eroarea apare în limba bulgară, în zona dedicată ‘Chenarului Albastru’ (Blue-Box) de pe carton, unde, în loc de ‘Brimica’, apare ‘Bretaris’.
Brimica contine bromură de aclidiniu și formoterol; Bretaris contine bromură de aclidiniu. Numele produsului scris cu litere de dimensiuni mari pe carton este corect; de asemenea, textul în limba română este corect. Eroarea apare doar în limba bulgara, în zona ‘chenarului albastru’.
Vă rugăm să identificaţi mai jos macheta incorectă a cartonului (textul greşit este marcat cu roșu).Cu acordul ANMDMR (Agenţia Natională a Medicamentului şi a Dispozitivelor Medicale din România), AstraZeneca informează farmaciştii la primirea seriei respective cu privire la această neconformitate, pentru a evita orice confuzie.

AstraZeneca îşi cere scuze pentru această eroare şi confuzia pe care o poate cauza.
În situaţia în care aveţi nevoie de mai multe detalii sau asistenţă, vă rugăm să ne contactaţi utilizând detaliile de mai jos.
Berlin-Chemie A.Menarini S.R.L.
Tel: +40 21 232 34 32

Cu stima,
NOUTATI!