Noutati
Mesajul președintelui Colegiului Farmaciștilor din România la sfârșit de an 2021
Data: 21/12/2021

__

Stimați colegi,

Încheiem anul 2021, un an care ne-a obligat din nou să ne adaptăm noilor solicitări, mai multe și mai complexe, cu sentimentul datoriei împlinite!

2021 a marcat semnificativ calea comunității noastre spre atingerea obiectivului de consolidare a rolului farmacistului în cadrul asistenței de sănătate publică în România și de ridicare a nivelului de conștientizare a pacienților privind extinderea ariei noastre de competență profesională.

Aprobarea Nomenclatorului de servicii farmaceutice a însemnat încheierea cu succes a încă unei etape importante în drumul nostru spre alinierea la strategia Uniunii Europene pentru protejarea sănătății publice. Am trait împreună, la acel moment, satisfacția de a ne apropia tot mai mult de ziua în care vom deveni, o dată în plus, parte activă în cadrul unui sistem integrat care comunică și funcționează la acest nivel, conform unor norme armonizate!

Sunt așadar îndreptățit să omagiez și la finalul acestui an excelența în îndeplinirea misiunii nobilei noastre profesii și să vă mulțumesc pentru modul în care înțelegeți să vă implicați în acest demers.

Cu cele mai alese gânduri de apreciere și urări de sănătate și putere de muncă,

Prof. univ. Dr. farm. Dumitru Lupuleasa

NOUTATI!